tiistai 22. marraskuuta 2016

MAATA NÄKYVISSÄ 2016


18.-20.11.2016 eli viime viikonloppuna järjestettiin Turussa Pohjoismaiden suurimmat gospelfestarit, Maata näkyvissä -festarissa, ja mä olin siellä.

Gospelista on tullu mulle ihan sika tärkeetä vikan vuoden aikana. Se on auttanu mua hyväksyy itteni ja antanu voimaa jaksaa vaikka olis rankkaa. Se motivoi ja tsemppaa.

Löysin tossa pari kuukautta sitten sen nimisen gospelyhtyeen kuin Herz. Herz on opettanu mulle ihan sikana. Se on muuttanut mun ajatuksen kulkua tosi paljon ja saanut mut arvostamaan elämää ihan eri tavalla.

Tapasin Herzin tyypit perjantaina niitten keikan jälkeen olevassa meet&greet:ssä. Se oli ihan mahtava tunne, oon vieläki fiiliksissä. Sitten nähtiin Herzin laulaja Julia, ja basisti Niina vielä illemmalla ja käytiin juttelemassa niitten kanssa. Mun fanitus nous sen yhen päivän aikana seuraavalle tasolle. Lauantain pääshow´n aikana nähtiin taas Julia ja Niina ja käytiin justkaamassa. taas olin fiiliksissä. Sunnuntain kotimatkalla luin Nuotta-lehdestä Julian haastattelun. Se sai mun sydämen pysähtymään. Taas mun fanitus nous pari tasoo korkeemmalle. En ymmärrä, miten se on ees mahdollista. (Julian haastattelun löydät tästä. Sun pitää rekisteröityä Nuottaan, että saat koko artikkelin luettua.) Viikonlopun aikana mun arvostus Herziä kohtaan kasvo 100% <3

Herz ei kuitenkaan ollu ainoo yhtye mistä olin fiiliksissä. LZ7, Twelve24, Hawk Nelson, KLS ja Audile... Ainakin...

Koko festarit oli mun mielestä ihan mahtavat ja jäi supe hyvä fiilis! En malta odottaa ens vuoden festareita, jotka on  17.-19.11.2017.

En ees tiiä, mitä muuta voin kertoo Maatiksesta. AIVAN MAHTAVA VIIKONLOPPU. Suosittelen kaikille!!

Tän vuoden festareitten aftermovien pääset katsomaan tästä linkistä.

Juontajat oli hauskat, houseband oli hyvä (TUOMAS OOT IHANA), esiintyjät oli mahtavia... Kaikki oli täydellistä ja tutustuin uusiin ihmisiinkin :)

Ensi vuonna uudestaan, tuu säkin!

>JENNA

Mun ja mun kaverin yhteiskuva Herzin kanssa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti