sunnuntai 7. helmikuuta 2016

DISNEY ON ICE 25V. 2016!!

Hellouu!

Olin toissapäivänä Hartwall Areenalla ihan mahtavan upeassa Disney on ice -show´ssa. Kaikki puvut ja lavasteet ja tarinat oli toteutettu tosi hyvin. Show oli upea!

Matka kohti Hartwallia alkoi melkein suoraan koulusta mun kaverin, Suvin, kanssa. Kun päästiin perille, kierreltiin hetki katsomassa kaikkea Disney-kamaa, mitä siellä oli myynnissä. Sitten etsimme omat paikkamme ja odottaessamme esityksen alkua otimme paaaaljon kuvia. 

Esityksen alkaessa olin aivan fiiliksissä. Mikki, Minni, Aku, Iines ja Hessu lähtivät matkalle maailman ympäri. Ensimmäisenä kohteena oli Afrikan savanni, jolla tutustuimme ystäviimme Simbaa, Nalaan, Timoniin, Pumbaan ja Rafikiin. Matka jatkui kohti Lontoota, jossa lähdimme Peter Panin mukaan Mikä-Mikä-Maahan. Autoimme Helinä-keijua selviämään Kapteeni Koukun myrkystä.

Väliajalla lauloimme eri Disney-biisejä, joita soitettiin englanniksi taustalla.

Väliajan jälkeen matkasimme meren syvyyksiin. Tapasimme Sebastian-ravun, Pärskyn ja Arielin. Toimimme todistajina, kun prinssi Erik voitti Ursulan ja Ariel muuttui ihmiseksi. Arielin onnellisen lopun jälkeen Mikki kumppaneineen veivät meidät Arendelliin, sillä he olivat saaneet kutsun kuningatar Elsan kruunajaisiin. Seurasimme vierestä Annan pitkän matkan Pohjois-vuorelle ja kun vain tosirakkauden teko esti prinssi Hansia vahingoittamasta Elsaa. 

Esityksen jälkeen kävimme Suvin kanssa vielä ostamassa itsellemme muistot ihanasta esityksestä. Mä ostin semmosen pienen Mikki Hiiren ja Suvi osti Minni Hiiren. 

Kiitos ihan superkivasta illasta Suvi! :)

Kultasten perheen asunto, Lontoo
Pärsky :)
<3

Kapteeni Koukun laiva, Mikä-Mikä-Maa


Mun ja Suvin omat Mikki ja Minni
> JENNA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti