keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

BACK IN BUSINESS

HELLOUUUU!

Siitä on jo pari päivää, kun hiihtoloma (tai talvilomaksihan sitä nykyään kutsutaan...) loppu. Mulla oli ihan huippuloma! Parhainta oli to-la mökkireissu perheen kanssa. Mökkireissun kohokohtana oli meiän metsäretki nuotiopaikalle. Mä rakastan luonnossa olemista. Keskellä metsää mukavassa seurassa on vaa ihan parasta olla. On ihanaa, kun lähtiessä laittaa puhelimen lentotilaan ja astuu ovesta ulos aurinkoon. Se tunne on ehkä maailman ihanin! Metsässä voit vaan kävellä rauhassa tietäen, että ei oo kiire mihinkään. Kuunnella, kun tuuli puhaltaa ja lumi narskuu jalkojen alla. Linnut laulaa puissa ja tiiät, että ei mee enää kauaa enne kuin kevät tulee. Love it!

Nyt on kuitenkin jo hiihtoloma ohi ja back in business. Yhteishaut alkoivat viimeviikon tiistaina, ja me teemme se huomenna opon tunnilla koulussa. Jäätävä kasa kokeita ja esitelmiä yms. tulossa. Todella vaikea uskoa, että peruskoulu on kohta suoritettu. Yhdeksän pitkää koulu vuotta. Vielä hetki sitten tuntui siltä, että se ei koskaan lopu. Mutta anyways, meillä on paljon kaikkea arvioitavaa tulossa. Mutta onneksi ei pelkästään kokeita.

Niin kuin oon muistaakseni jo aikasemmin maininnut, oon musaluokalla. Tällä hetkellä meillä on todella iso projekti käynnissä, nimittäin teemme omaa musikaalia. Itse olen ollut kässärin kirjoittamisessa mukana ja on pakko sanoa, että siitä tulee ihan mahtava! Kaikki kevään musiikintunnit käytetään biisien harjoittelemiseen ja näytelmän treenaamiseen.

Musikaalin lisäksi tulossa on luokkamme leirikoulu. Menemme Vierumäelle. Odotan innolla!

Onneksi tässä on vielä pääsiäisloma ennen viimeisen jakson uurastusta :)
Aurinkoista maaliskuuta kaikille!

>JENNA


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti