lauantai 5. maaliskuuta 2016

MUST HAVE AT SCHOOL

Hejsan taas :)

Tää viikko on mennyt todella nopeesti.  Tänään ajattelin tehä tälläsen "Must have" -postauksen ja otin paikaksi koulun. Eli siis asioita, jotka mulla on pakko olla mukana koulussa. Let´s begin :)1. Kalenteri
Mulla tulee tosi usein ohjelmaa silleen *naps*, joten pakko olla kalenteri, mihin voi merkitä kaikki menot. Tää on Demi-kalenteri, jonka oon ite tuunannut mun elämän suurimman fanituksen mukaan. Toisella puolella on mun parhaitten kavereitten koulukuvia.


 2. Penaali ja värikynät
Tietenki pitää olla kirjoitusvälineet koulussa mukana. Värikynät on sitä varten, että aina välillä tulee panostusfiilis ja tekee mieli koristella muistiinpanoja. 


3. Purkkaa
Purkkaa on aina hyvä olla mukana, mutta tässä vinkki: älä ikinä avaa purkkapussia niin, että siinä on kavereita ympärillä tai muuten sä oot pulassa ja joudut antamaan kaikille.


4. Koulukirjat
Tää nyt on ihan itsestäänselvyys, että koulussa koulukirjat on must have :D


5. Laskin
Ei pelkästään matikantunteja varten, vaan muutenkin saattaa tarvita. Helppo ja nopea ottaa repusta esille, jos tarvitsee laskea jotakin.


6. Laturi ja kuulokkeet
Laturi on oltava, sillä koskaan ei voi tietää, jos vaikka akku loppuisikin kesken päivän. Kuulokkeet on hyvä olla, sillä välkällä ja koulumatkoilla on mukavaa kuunnella musiikkia. 


7. Hiusharja
Hiukset voivat mennä takkuun missä vaan, milloin vaan. Itse käytän Tangel Teezeriä, koska se selvittää hiukset helposti ja nopeasti.


8. Käsirasva
Aina välillä kädet kuivuu, se on luonnollista. En yleensä joudu koulussa laittamaan rasvaa, mutta onhan se hyvä varmuuden vuoksi olla mukana.


Lopuksi tässä vielä kaksi reppua, joita yleensä käytän koulussa :)Mitä teillä on pakko olla koulussa mukana?

>JENNA


  instagram: jennaaaas                  
  kik: _jennangel_                         
  gmail: jennaaaa00@gmail.com       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti