torstai 23. kesäkuuta 2016

HYVIÄ UUTISIA!!

Helou taas pitkästä aikaa!!

Tajusin tänään aamulla, että kesälomaa onkin kulunut jo todella paljon, joten ajattelin, että olisi hyvä aika kertoa mun alkukesästä.

Mä siis päätin mun peruskoulun tänä vuonna ja oon todella helpottunut siitä, että vihdoinkin se on ohi. Alotin mun kesäloman olemalla lastenleirillä isosena. Leiri meni ihan mahtavasti, meillä oli super hauskaa. Olin kotona kaksi yötä, jonka jälkeen oli riparin aika. Olin siis sielläkin isosena, ja meillä oli aivan ihana isosporukka! Tultiin alusta asti tosi hyvin toimeen enkä olis todellakaan voinut edes toivoa parempia isoskavereita!! Olin isosena seikkailuriparilla, mikä meinasi sitä, että meillä oli kolmen yön vaellus Repoveden kansallispuistossa. Maasto-osuus meni myös todella hyvin, eikä kenellekään sattunut mitään. Kaikki meni kaikin puolin mainiosti ja riparilaiset olivat ihania! Laitan tähän kuvia Repovedeltä.
Viimeisen leiriytymispaikan kaunis maisema.

Repoveden riippusilta.

Näköalapaiakan maisemat.

Viimeisen leiriytymispaikan kaunis maisema.

Hartaushetki ensimmäisessä leiriytymispaikassa.

Laiturilta.

Näköalapaikka.

Joku pysähdyspaikoista.


Ripari loppui 16.6., mikä oli todella stressaava päivä. Samana päivänä tuli tieto siitä, että mihin oli päässyt opiskelemaan peruskoulun jälkeen. Osa pääkaupunkiseudun lukioista tuli jo vuorokauden vaihtuessa yöllä, jolloin mun yksi isoskaveri sai tietää, että oli päässyt ensimmäiseen vaihtoehtoonsa. Mä kuitenkin jouduin odottamaan kahdeksaan asti, että sain tietää mihin pääsin, sillä hakemani opiston nimilista julkaistiin vasta 8.15. Olin suunnattoman onnellinen, kun luin oman nimeni listasta, sillä olin kaikki muut hakuvaihtoehdot katsonut jo ennen sitä. Nyt syksyllä koulujen alkaessa otan siis suunnaksi Lohjan ja lähden Kanneljärven opistoon opiskelemaan nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi. Itse olen todella innoissani tästä muutoksesta elämässä.

Huomenna lähden perheen kanssa tätini mökille viettämään juhannusta. Kesäkuun viimeisenä päivänä on partioleirin aika, jota odotan myös innolla, sillä olen johtajana siellä ja ihan mahtavaa ohjelmaa on tulossa. Heinäkuun puolivälissä odottaa Lontoon matka, mutta sitä ennen toivotan kaikille hauskaa juhannusta!!! :)

>JENNA

P.S. Sain viimeinkin käsiini Serena Valentinon Noidan peili : Ilkeän kuningattaren tarinaa seuraavan kirjan Hirviön sydän : Itsekkään prinssin tarinan, joten siitä on tulossa kirja-arvostelua jossain vaiheessa, mahdollisesti juhannuksen jälkeen. :)


1 kommentti:

  1. Ihanalta kuulostaa sinun kesäsi tähän mennessä! Oikein ihanaa juhannusta sinullekin, ja loppukesää! :)

    VastaaPoista