sunnuntai 6. joulukuuta 2015

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!!

6.12. on Suomen itsenäisyyspäivä. Siitä on 98 vuotta, kun Suomi itsenäistyi. 98 vuotta sitten Suomi taisteli itsenäisyytensä puolesta. Monet, monet sotilaat taisteli ja menetti henkensä sodassa. Mutta hyvän asian puolesta. Nyt Suomi on itsenäinen maa. Hyvä Suomi!


Mun itsenäisyyspäivä menee seurakunnan nuorten itsenäisyyspäiväjuhlissa. Lähtö juhliin on kello 16.30 ja odotan innolla. Koko aamu on mennyt hiusten kihartamisessa ja meikkaamisessa. Nyt pitäisi vielä lakata kynnet ja vaihtaa vaatteet niin olisin ready to go. Mutta vielä 1,5 tuntia lähtöön, joten ei kiirettä. 

Juhlissa on luvassa musiikkia, hyvää ruokaa ja parasta seuraa. Haluaisin jo lähteä, koska olen odottanut tätä kauan. En jaksa odottaa lähtöä!

Miten te juhlitte Suomen itsenäisyyttä? 

Käytiin ottamassa pari kuvaa mun pikkusiskon kanssa vielä ennen lähtöä...Rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille! :)
>JENNA

2 kommenttia:

  1. Ihana pieni postaus itsenäisyyspäivästä! Mullakin tuli varsinkin tänä vuonna mietittyä itsenäisyyden merkitystä, itsenäisyys ei todellakaan ole itsestäänselvyys.. Kiva kuulla että teidän juhla oli onnistunut! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä sun kanssa! Mä mietin myös vasta tänä vuonna syvällisemmin itsenäisyyden merkitystä. Se on ihan mahtavaa, että meillä on oma, itsenäinen isänmaa! Respectiä niille sotilaille, jotka soti Suomen puolesta!!

      Poista