sunnuntai 13. joulukuuta 2015

MITEN VALMISTAUDUN JOULUUN

Heissan kaikki!

Aattelin tänään kertoa mun jouluun valmistautumisesta, koska nyt on enää vaan yksitoista päivää jouluun. Oon ihan fiiliksissä ja jouluun valmistautuminen on parasta :)

Alotan jouluun valmistautumisen joskus marraskuun puolessa välissä. Silloin alan suunnittelemaan ja hankkimaan joululahjoja parhaille kavereille ja perheelle. Joskus jotkut lahjat jää vähän viimetippaan, mutta oon aina ehtinyt hommaamaan kaiken ennen aattoa.

Joulukuun alussa alan kuuntelemaan joululauluja (mutta ne ei oikeen oo mun juttu). Joulukuun alussa on myös aika tehdä piparkakkutalot ja leipoa joulutorttuja. Sitten alkaa joulukoristelut. Jouluvalot oikeille paikoille, tonttuja kurkkimaan sieltä täältä... Ja joulukuusi! Sitten kun joulukuusi on paikallaan, sen tuoksu täyttää koko talon ja tulee ihanan jouluinen fiilis!

Joulu on ihanaa aikaa. Kuusi ja piparit tuoksuu kotona, ihanat jouluvalot loistaa pimeydessä ja kaikki on ihanan positiivisia. I LOVE IT!

Ollaan yleensä menty jouluksi äitin vanhemmille jouluaattona. Tänä vuonna ei mennä, joten äiti keksi, että kutsutaan ne (ja muut sukulaiset) meille pikkujouluihin. Tänään meillä siis on pikkujoulut sukulaisille :) Ollaan koko päivä valmisteltu pikkujouluja. Nyt alkaa pikkuhiljaa tulemaan valmista.

Rauhallista joulunodotusta kaikille, yritän taas kirjoittaa pian :)

>JENNA

Persikka-valkosuklaa -lumiukko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti